BOERHOES: DE BESTE STEK!

Boter bij de vis!

Gelegen aan het visrijke water van de Overijsselse Vecht, bij de stuw de Vechterweerd, is het erf van Boerhoes de unieke lokatie voor de beginnende en de zeer ervaren visser. Werp uw hengel uit vanaf ons eigen land in 1 van de speciaal voor de vissers gemaaide visstekken. De Overijsselse Vecht is een mooie visrivier voor de hengelsporter: veel soorten en maten vis zijn in grote getale aanwezig.

Laad uw visspullen in en kom logeren op 1 van de 3 tweepersoonkamers met uitzicht op de Overijsselse Vecht. Geniet van het uitgebreide ontbijt en natuurlijk kunt u bij ons uw lunchpakket voor aan de waterkant klaarmaken.

Of sla uw kamp op op onze fraaie boerencamping met ruime plaatsen. Uw visspullen & voer kunt u veilig, droog en eventueel koel stallen.

de vansgt van de dag door Kevin (30 april 2014)ZeeltMooi

Dit mag u niet missen:

Verslag van Leo en Jacqueline: 2 gezellige en fanatieke hengelsporters die in mei 2011 op het erf van boerhoes en aan de rand van de Overijsselse Vecht genoten hebben. Klik hier.

In het sportvissersmagazine Beet van oktober 2009 staat een prachtig artikel met alle ins en outs over over vissen in de Overijsselse Vecht & Boerhoes. Klik hier.

Fotoreportage Visserslatijn: Nederland-Belgie op 3 juli 2010

Hier vinden jullie alle foto's in een album.