Op ons erf


..is het al een beetje lente

en is onze boerencamping open....

Geniet van ons erf tussen Dalfsen en Zwolle aan de rivier de Overijsselse Vecht, de boerderijdieren, het prachtige Vechtdal en onze gastvrijheid. Met Bedde & Bruggien, de mooie & ruime boerencamping en onze kleinschalige en gezellige theetuin is er voor elk wat wils.

Logeren? 

Bespreek Bedde & Bruggien (Bed & Breakfast): kom lekker slapen in de mooie grote zit/slaapkamer op de zolder en heerlijk ontbijten op de deel van onze boerderij tussen Dalfsen en Zwolle, met uitzicht op de Overijsselse Vecht.

Kamperen?

Geniet op onze mooie boerencamping op uw ruime standplaats van de rust, ruimte en het afwisselende, bijzondere Vechtdal Overijssel. En eet een hapje mee uit de moestuin die speciaal voor onze gasten is aangelegd.

Iets drinken?
Helaas; onze theetuin is op dit moment gesloten. We weten niet wanneer we u weer (boeren)dranken met krentenwegge en/of echt boerenijs onder perenboom in onze theetuin kunnen serveren.

"Boerhoes" ligt aan de dijk van de Overijsselse Vecht. De boerderij ligt zeer landelijk en rustig aan een (voor auto's) doodlopende weg. Op het voormalige melkveebedrijf fokken we nu met Dexters (mini-koeien). Onze kudde bestaat uit ongeveer 25 zoogkoeien, kalveren en een imposante stier en paar ossen. Als u het treft zijn er kalfjes. Verder hebben wij een aantal echte scharrelvarkens, scharrelkippen en andere boerderijdieren. De zon brengt niet alleen een mooie vakantie maar wekt ook alle elektra op voor u, ons en de dieren. We streven naar een zelfvoorzienend erf maar hebben geen geitenwollen sokken in de lades liggen....

“Boerhoes”, gelegen aan de Overijsselse Vecht, is genieten. Het erf waar je je uit én thuis voelt!

Komt u straks op visite?

 Boerhoes krokussenMeikoeien Dexter minikoeBoerhoes de kudde dexterkoeien

Het erf: mooi als altijd, maar stiller als anders

Ruimte in overvloed Boerhoes Uiterwaarden VechterweerdBoerhoes scharrelkippenBoerhoes Het erf is -bijna- klaar voor een nieuw gastenseizoen​ 

 

Boerhoes ligt bij het groenste dorp van nederland! 

Volg Boerhoes op TwitterBoerhoes leuk vinden kan nu ook op facebook...

https://twitter.com/Boerhoes