BEDDE & BRUGGIEN

Alle kamers hebben `Vechtzicht`Ons (en uw) erfLogeren op de zolder van de boerderij in het wijdse landschap

Trakteer uzelf en uw gezelschap op "Bedde & Bruggien" oftewel Bed & Breakfast op het erf van "Boerhoes", gelegen tussen Zwolle en Dalfsen aan de Overijsselse Vecht.  Logeer in één van de 3 tweepersoons zit/slaapkamers boven op de zolder van de oude boerderij. De kamers zijn fraai ingericht en voorzien van twee recent aangeschafte één-persoons boxspringbedden. Beddegoed, badjassen en handdoeken horen er natuurlijk bij. Voor de kleintjes staat op verzoek een babybed, eventueel een bijzetbed en een kinderstoel klaar.

Beneden, op de oude deel bevindt zich de 'gastenkeuken'. Hier wordt uw uitgebreide ontbijt geserveerd - de gewenste tijd spreekt u met ons af. U kunt zelf koffie en thee zetten (bij de prijs inbegrepen) en er zijn een magnetron en een koelkast aanwezig.

Natuurlijk mag u als gast van "Boerhoes" gebruik maken van de vele zitjes op ons mooie en verzorgde erf. Er is altijd wel een droog plekje uit de wind, in de zon, in de schaduw of bij de houtkachel in ons 'theehuis'.

Ons erf met alles dat groeit en bloeit, de kasten met literatuur, de grote stapels lectuur, heel veel spellen en een schat aan (route)informatie over de prachtige omgeving, de mooie stad Zwolle om de hoek, het eindeloos mooie Vechtdal Overijssel: u hoeft zich niet te vervelen (maar dat mag natuurlijk wel).

U kunt het hele jaar, m.u.v. kerst en oud en nieuw en de periode ertussen, bij ons logeren.

Meer informatie

 

Vogeltjes buiten en vogeltjes binnen...Oud & nieuwSchoorsteenkamerFamilie beer aan de thee

Douche Spelletjes, lectuur en literatuur Knus toilet Handdoeken horen er natuurlijk bij! Potterij

Boerenbont

GastenkeukenOp de boerderijLiteratuur (oud en nieuw)Sfeervol slapen